Autoschade Dickhof
Broeklandstraat 2
8082 AE Elburg
Tel.: 0525-632966
E-mail : info@dickhof.nl

KvK-nummer: 27198207

 

Schade

 

Wij werken voor garages, autoverzekeraars. Maar ook als particulier kunt u terecht wanneer u schade aan uw voertuig heeft, of als u een interieurvoorwerp wil laten herspuiten.

Kom even langs, zodat we de schade kunnen bekijken en vastleggen op foto. Op basis hiervan stellen we een schaderapport  op. Vervolgens  handelen wij het gehele schadedossier af  tussen u en uw verzekeringsmaatschappij schade-expert.
Nadat wij het akkoord hebben  maken we met u een afspraak voor de reparatie. Indien de schade van dien aard is, dat u niet meer mag of kan rijden met uw auto kunt u direct met een gratis vervangende auto verder op weg.

In dit geval zal uw auto ook direct gerepareerd worden.

 

Hieronder staat een pdf-document dat u in kunt vullen bij een éénzijdige schade aan uw auto. U kunt dit formulier uitprinten, invullen en naar ons toesturen (faxen)Voor schades waar een tegenpartij bij is betrokken dient u een origineel schadeformulier te gebruiken met een doordrukvel. Beide partijen moeten dan een bladzijde van dit formulier meenemen. Bent u niet meer in het bezit van een origineel schadeformulier, neemt u dan contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om dit bestand te kunnen lezen heeft u Acrobat Reader nodig. Klik op het plaatje om dit te downloaden.