Autoschade Dickhof
Broeklandstraat 2
8082 AE Elburg
Tel.: 0525-632966
E-mail : info@dickhof.nl

KvK-nummer: 27198207

 

Autoruitservice

 

Vanaf nu kunnen automobilisten bij Engelbert Groothuis van Autoglaz De Veluwe 24 uur per dag rekenen op de Excellente Service van de nieuwe merkonafhankelijke kwaliteitsketen voor glasherstel en glasvervanging. Autoglaz De Veluwe is gevestigd in het pand van Autoschade Dickhof Elburg en is actief in de regio Zwolle, Apeldoorn, Kampen en Harderwijk.
Autoglaz optimaliseert de verhouding reparatie versus vervanging. Daardoor wordt glasschade niet alleen efficiŽnter, maar ook goedkoper. Dat is waar de markt op dit moment naar vraagt.
De nieuwe formule maakt service concreet met scherpe prijzen, snelheid en gepassioneerd vakmanschap. Daarnaast zijn alle vestigingen 24 uur per dag bereikbaar en verzorgen de afhandeling met de verzekering voor zowel zakelijke als particuliere rijders. Hiermee ontzorgt Autoglaz haar klanten optimaal.
Ambitie
Dankzij deze uitbreiding van onze aftersales formules bieden wij onze klanten de mogelijkheid van one-stop-shopping, maatwerkoplossingen en lagere kosten voor lease- en verzekeringsmaatschappijen.”